Over ons

Crosspoint Solutions is een databedrijf met een hart voor mensen en innovatieve technologieën. Zo helpen we ondernemingen om impactvol, succesvol en duurzaam te transformeren. Als een van de grootste incubatoren van België, hosten we meer dan 50 expertisecentra die hun klanten voorzien van innovatieve en kwalitatieve oplossingen. Samen hebben we expertise in zowat elke softwaretechnologie op de markt. Die kennis delen we graag in gelijk welke samenwerkingsvorm: projectmatig, in-house of nog iets anders.

0

expertisecentra

0 +

medewerkers

0 +

recente aanwervingen

0 +

vacatures

Waarvoor staan we

  • Open cultuur: we geloven niet in hiërarchie, wel in goede ideeën. Er zijn geen taboes en we zetten hoog in op respect, collegialiteit en vertrouwen.
  • Passie voor werk, innovatie en expertise: de motor achter al onze successen.
  • Goede sfeer: dankzij de leuke feestjes, teambuildings én onze eigen padelvelden scoren we hoog op workvibe en teamspirit.
  • Ownership: we geloven heel sterk in de kracht van vertrouwen en verantwoordelijkheid. Iedereen is hier kapitein van zijn eigen schip.

Wat we doen

  • We dagen onszelf uit om elke dag opnieuw de innovatieve koploper op de datamarkt te blijven.
  • Voor onze mensen rollen we rode loper uit en willen we de motor zijn voor hun persoonlijke en professionele groei.
  • Onze toekomstige collega’s willen we graag inspireren om deel te worden van de bruisende CROSSPOINT-community, boordevol inspirererende mensen en unieke kansen.
  • In de boeiende, snel veranderende IT-wereld willen we steeds ‘the one to beat’ zijn.

Onze dochterbedrijven

Als een van de grootste incubatoren van België, hosten we meer dan 50 expertisecentra. Ben je benieuwd naar wat onze dochterbedrijven voor jou in petto hebben? Neem hier een kijkje.

Branding / Webdesign / Online Marketing / Campagnes / Social Media
DBA Services / Azure Data / Power BI
Data Governance / Data Virtualization / Data Catalog / Data Quality / Master Data Management
QUALITY IN STRATEGY AND EXECUTION
Atlassian / Zendesk / Freshworks / Development / ITSM
Microsoft cloud security / Cyber security / Identity & Access Management / Information & data protection / Mobile Device  Management
Batch data processing / IOT – data processing / Azure DevOps BICEP / Industrialize your Azure Data Platform / T-SQL based framework
Outsourcing
Data Protection / GDPR / Information Security / Compliance / Privacy
Mainframe / Cobol
Big Data / Data Engineering / Devops / Data Lakes / Cloud  

Onze referenties